Vážení a milí přátelé, vítejte v novém roce opět na našich stránkách. Dnes 6.1. nás čeká den tříkrálový a následující den 7.1. se slaví pravoslavné Vánoce na narození Ježíše Krista, které se slaví po 40 denním půstu a končí 19.1. ve svátek dne Křtu Páně.

Mnozí již plánujete, kam se s námi vydáte a tak se díváte, jaký kurz by byl pro Vás nejvhodnější z hlediska Vašeho zdravotního stavu a naopak, který Vás zaujal spíše ze zvědavosti nebo potřeby onoho termínu. Žádný kurz, i když má stejný název, není stejný a ani se oproti loňsku nebude opakovat. Elenka na tento rok připravuje řadu nových témat, v Lipecku již s odezvou vyzkoušených, dále  několik účinných komplexů, které zařadí postupně do kurzů 2024 dle přihlášených účastníků. Někteří z Vás se již přihlásili pomocí mailu a jsou všichni zapsáni.


Prosíme, abyste se přihlašovali přes přihláškový formulář pod každým kurzem a masáží úplně dole a nezapomněli zaškrtnout, že souhlasíte se všeobecnými podmínkami a GDPR, jinak se přihláška neodešle. Děkujeme.


Doplnili jsme kurzy a masáže do rubriky „Kurzy“. Také ještě upřesňujeme s některými opozdilci ceny pronájmů. Mějte, prosím s námi trpělivost. 

Těší nás velice, že jste někteří poslali již přihlášky na více kurzů. Některé z kurzů se již významně plní.

 

Můžete již plánovat a rozvrhovat svůj čas roku 2024,

uveřejňujeme aktualizovanou

nabídku kurzů, seminářů událostí zatím s některými cenami.

zde. (tisková verze)

(Po kliknutí na zde se tabulka objeví. Kliknutím na šipku u prohlížeče vlevo se vrátíte zpět)