Vážení a milí přátelé a příznivci Školy zdraví Eleny Tomiliny. 

Čínský Nový rok začíná 10. února 2024 a končí 28. ledna 2025. Rok 2023 byl rokem, kdy vládl vodní Zajíc. Ten teď předává žezlo Drakovi a s ním přichází stabilnější Dřevo. Drak je jangovým symbolem a je spojován s elementem ohně. V čínské astrologii je uctíván pro svou sílu, moudrost a úspěchy. Jeho energie je silná a přichází vše urovnat a dát věci do pořádku. Čínský horoskop 2024 uvádí, že Drak je považován za symbol radosti, štěstí, síly a lásky, transformace, růstu a hojnosti.  Rok Draka je výjimečně pozitivní a nabízí spoustu příležitostí k růstu, osobnímu rozvoji i životnímu posunu směrem vpřed. Čínský horoskop 2024, rok Draka je spojován s elementem Dřeva. A právě Dřevo v čínské filozofii představuje nový začátek, růst a pokrok. Dřevo v kombinaci s Dračím ohněm umí podnítit vášeň, kreativitu a inovaci. Co se stane, když dřevo zapálíte? Rozhoří se obrovským plamenem. A stejný potenciál bude mít v roce 2024 každý z nás. 

Společně s příchodem biologického jara (14. 2.) se blíží i přílet naší lektorky Eleny Tomiliny a zahájení našich společných jarních kurzů.

Pokud třeba přemýšlíte nad tím, co je největším přáním Eleny Tomiliny, abychom se v tomto roce opět mohli v co největším počtu scházet, přitom se protáhnout, prodýchat,  cvičit a udělali tak společně něco pro zlepšení svého zdraví. Aby nás neprovázela žádná omezení a mohli se bez obav věnovat tomu nejdůležitějšímu – radosti z pohybu a ze života.

Upřímně se těšíme se na setkání s Vámi a věříme, že si z naší bohaté nabídky vyberete to pravé pro Vás.

Pevné zdraví a krásné jarní dny vám za tým Školy zdraví

přeje

Leoš Lacina

 

 

zdroj: www.spektrumzdravi.cz/ezoterika/